TEKİR-AĞ EKİM AYI ETKİNLİĞİ:  OKUL PROJE EKİBİ OLUŞTURULDU VE YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ OLUŞTURULDU.

TEKİR-AĞ EKİM AYI ETKİNLİĞİ: OKUL PROJE EKİBİ OLUŞTURULDU VE YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ OLUŞTURULDU.

01.11.2022 113

Okulda gerçekleştirilecek yerel, ulusal ve uluslararası projelere katılımın sağlanması ve beklenen sonuçların alınabilmesi adına ilgili öğretmen ve idarecilerden proje ekibi oluşturulmuştur.

Marmaracık İlkokulu Proje Ekipleri:

Proje Genel Koordinatörü: Pınar YAPRAK (Proje ekibinin sözcüsüdür. Proje genel koordinatörü, proje ekibi ile ilgili kurum ve kişiler arasındaki işbirliğini sağlar. Proje uygulama şemalarında kolaylaştırıcı görevi üstlenir. Projenin başarıyla tamamlanmasından sorumludur. Projenin hedeflerine ulaşırken, belirlenen zaman çerçevesinde ve belirlenen bütçe altında ilerlemesini sağlar. Projeye katkıda bulunanlar ve paydaşlar ile ilişkileri yönetir.)

Proje Ölçme-Değerlendirme Koordinatörü: Esat AY, Betül Şeyda KÖSE (Proje için hangi araştırma-inceleme yöntemlerinin uygun olduğunu belirler ve araştırma sürecini yönlendirir. Araştırma sonucunda ulaşılan verileri değerlendirip ekibe sunar.

Proje Web Koordinatörü: Seray AKÇA, (Proje web koordinatörü, projenin sanal ortama aktarılmasını sağlamaktadır. Proje için web sitesinde gerekli düzenlemeleri yapar.)

Proje Tanıtım ve Tedarik Koordinatörü: Yasemin ALBAŞ, Özge KÖK  (Proje tanıtım ve tedarik koordinatörü, projenin tanıtım stratejilerini belirleyerek süreci yönlendirir. İhtiyaç duyulan kaynak, araç ve gereçleri belirleyerek teminini sağlar. Projenin ilgili kişilere tanıtımını sağlar.)

Proje Raporlama ve Fotoğraf Sorumlusu: Can KEKLİK (Proje raporlama sorumlusu, toplantı kararlarının notunu alarak, rapor haline getirir. Tüm raporların saklanmasından ve yeri geldiğinde ulaşılmasından sorumludur. Proje etkinlikleri, organizasyonlar ve çalışmaların fotoğraflarını çekip saklanmasından sorumludur.)